Uw boekinghouding

in deskundige handen

Of u nu een starter bent, een door de wol geverfde ondernemer, een zelfstandige of een bedrijfsleider, u kan steeds bij Lyvema terecht.

  • Wilt u zich ontlasten van uw bedrijfsadministratie en bovendien steeds het gepaste advies krijgen afhankelijk van de situatie waarin u of uw onderneming zich bevindt?
  • Wenst u daarbij een adequaat beheer van uw boekhouding met cijfers die steeds actueel zijn?
  • Wilt u bovendien een fiscale optimalisatie van uw onderneming of uw privé leven?

Dan willen wij ons graag aan u voorstellen. Contacteer ons voor een vrijblijvende eerste afspraak en maak kennis met ons kantoor en onze aanpak.

Bent u een starter? Klik dan hier.

Startersbegeleiding

U overweegt te starten als zelfstandig ondernemer? Dan zit u wellicht met een waslijst aan vragen. Kom gerust eens praten. Een eerste intakegesprek wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden om u op weg te helpen.

boekhouding lyvema

Beste klant

Naar aanleiding van de federale overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus sturen wij jullie dit bericht. Vanzelfsprekend primeert uw gezondheid alsook die van ons en iedereen rondom ons.

Wij vertrouwen erop dat men de juiste beslissingen genomen heeft met de juiste kennis van zaken. Duidelijkheid in onzekere tijden is eens zo belangrijk.

Wij zijn er ons echter van bewust dat wij allen voor een enorme uitdaging staan in de komende weken. Hoe moeilijk ook, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Niemand heeft dit ooit meegemaakt. De kans dat dit ook voor uw business een economische impact zal hebben is reëel.

De federale regering voorziet reeds in een aantal maatregelen ter ondersteuning van getroffen bedrijven als gevolg van de wereldwijde coronacrisis. Zo kan er gebruik worden gemaakt van tijdelijke werkloosheid ingevolge overmacht en zal u uw betaling van sociale bijdragen kunnen spreiden, uitstellen of laten vrijstellen. Idem voor wat betreft de betaling van voorheffingen en andere sociale en fiscale heffingen. Wenst u meer informatie over deze ondersteuningsmaatregelen, aarzel niet ons te contacteren. Wij zullen u blijven verder helpen, echter mits enkele aanpassingen in onze dienstverlening waarvoor wij uw begrip vragen.

Wij blijven gewoon bereikbaar zoals voorheen en indien wenselijk trachten wij een video– of conference call te organiseren. Enkel de fysieke afspraken zullen wij ingevolge de geldende richtlijnen mijden tot nader bericht.

Verder volgen we de situatie op de voet en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u hierover informeren.

Wij wensen jullie veel goede moed en vooral een goede gezondheid en hopen net als u zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar een normale situatie.

Heeft u nog vragen, aarzel niet ons te contacteren. Lees hier meer.

Succes.

Team Lyvema