Onze gegevens

Bereik ons

Dieplaan 2/E bus 41
3600 Genk

info@lyvema.be

089/24 73 53

Volg ons op Facebook

Openingsuren

Vrije consultatie op weekdagen van 09u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00 of op afspraak.

Benieuwd naar onze diensten?

lyvema locatie contact

Neem contact met ons op

3 + 3 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Beste klant

Naar aanleiding van de federale overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus sturen wij jullie dit bericht. Vanzelfsprekend primeert uw gezondheid alsook die van ons en iedereen rondom ons.

Wij vertrouwen erop dat men de juiste beslissingen genomen heeft met de juiste kennis van zaken. Duidelijkheid in onzekere tijden is eens zo belangrijk.

Wij zijn er ons echter van bewust dat wij allen voor een enorme uitdaging staan in de komende weken. Hoe moeilijk ook, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Niemand heeft dit ooit meegemaakt. De kans dat dit ook voor uw business een economische impact zal hebben is reëel.

De federale regering voorziet reeds in een aantal maatregelen ter ondersteuning van getroffen bedrijven als gevolg van de wereldwijde coronacrisis. Zo kan er gebruik worden gemaakt van tijdelijke werkloosheid ingevolge overmacht en zal u uw betaling van sociale bijdragen kunnen spreiden, uitstellen of laten vrijstellen. Idem voor wat betreft de betaling van voorheffingen en andere sociale en fiscale heffingen. Wenst u meer informatie over deze ondersteuningsmaatregelen, aarzel niet ons te contacteren. Wij zullen u blijven verder helpen, echter mits enkele aanpassingen in onze dienstverlening waarvoor wij uw begrip vragen.

Wij blijven gewoon bereikbaar zoals voorheen en indien wenselijk trachten wij een video– of conference call te organiseren. Enkel de fysieke afspraken zullen wij ingevolge de geldende richtlijnen mijden tot nader bericht.

Verder volgen we de situatie op de voet en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij u hierover informeren.

Wij wensen jullie veel goede moed en vooral een goede gezondheid en hopen net als u zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar een normale situatie.

Heeft u nog vragen, aarzel niet ons te contacteren. Lees hier meer.

Succes.

Team Lyvema