L y v e m a +

“samen gaan we voor groei”

Ervaren team

Lyvema BV werd in 2004 opgericht. Aanvankelijk was het een algemeen administratiekantoor maar uiteindelijk groeide Lyvema onder impuls van Yves en Marc uit tot een volwaardig accountantskantoor erkend door het beroepsinstituut ITAA.

Modern & digitaal

In 2017 kende Lyvema de grootste transformatie sinds de oprichting in 2004. Er werd aanzienlijk geïnvesteerd in nieuwe software en een aangepaste infrastructuur die ons vandaag in staat stelt modern en 99% digitaal te werken. De voordelen zijn legio. Met een persoonlijke login krijgt u via ons klantenportaal toegang tot uw online dossier.

Deskundig advies

Als accountant streven we naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening. We werken steeds op maat van u en uw onderneming waarbij we rekening houden met de grootte van de onderneming, of u een starter bent dan wel een bestaande vennootschap, of het gaat om een eenmanszaak of een vennootschap… .

Makkelijk bereikbaar

Wie Genk zegt, zegt Ford, de mijnindustrie, KRC Genk en de Shoppingcentra. Gelegen in hartje Genk vindt u ons nieuwe kantoor in de Schietboomstraat. Ons kantoor bevindt zich in het verlengde van de Fruitmarkt, aan de overzijde van de Europalaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en de omliggende straten.

Maak kennis met Marc & Yves

Bezoek ons op LinkedIn

950

fiscale aangiftes per jaar

2

unieke boekhouders

60

jaar werkervaring

100

jaar levenservaring